Showing all 60 results

Grossist klockor Seiko

Seiko är världsledande inom klockindustrin. Den designar tekniska klockor som uppskattar den som bär dem, vilket skapar en extremt glädjande och tröstande synergi. Det japanska företaget har varit symbolen för absolut tillförlitlighet och kvalitet i över ett sekel. Det producerar klockor för både män och kvinnor som stopur, automatik, mekanisk och sportig. De är alla extremt exakta och synonyma för stor tillförlitlighet. Seiko klocksamlingen är särskilt riklig med modeller eftersom företaget vill erbjuda ett brett urval att välja mellan till alla sina märkesälskare. Seiko kan göra detta utan att släppa ner dem. Seiko klockor är slitstarka och har en unik design. Seiko 5 är en lyxig och väldigt robust klocka även om den är väldigt lätt på handleden. Seiko “Sportura” är speciellt utformad och avsedd för sportentusiaster, för de som verkligen är passionerade för sport. Under flera år, när han utformade sina klockor, var Seiko särskilt uppmärksam på miljöfrågor. Seiko skapade en hel samling klockor som är helt miljövänliga. Det här är Seiko Solar, med andra ord klockor som inte kräver batteribyte eftersom de endast laddas ut med solenergi. Detta begränsar förorening genom bortskaffande av batterier. Medan Seiko Kinetic är utrustad med en speciell teknik som möjliggör uppladdning av klockan genom handleden, skapar den nödvändiga energin för klockfunktionen utan att behöva byta batteri regelbundet. Genom att registrera ditt företag kommer du att kunna se klockorna (och deras respektive priser) som visas på vår hemsida och välja bland de många Seiko-modellerna, de mest intressanta eller de mest efterfrågade av kunderna. Du kommer då att kunna köpa dem till speciellt rabatterade grossistpriser.