Showing all 45 results

Grossist klockor Nautica

Det populära varumärket Nautica, som skapades 1983 i USA av David Chu, kännetecknas av en tydlig amerikansk stil och användningen av högkvalitativa material kombinerat med högkvalitativa material och kontinuerlig omsorg i detalj har hjälpt till att göra märke en viktig referenspunkt i mode.
Varumärket riktar sig i huvudsak till män och kvinnor som älskar sport i allmänhet, särskilt hav och äventyr.
Alla Nautica klockor är av hög precision och kvalitet; även efter många år bort från grunden för varumärket, fortsätter klockorna att förnya sig i små detaljer utan att någonsin trötta.
Den stora jätte Timex som utan tvekan representerar, en stor pelare i klockindustrin världen över, är en distributör av Nautica klockor.
Passionen för havet är det som animerar varumärket Nautica och blir dess väsen. Även om Nautica klockor är tillbehör som passar alla tillfällen, är de dock perfekta, speciellt om de bärs under en resa till stranden, i bergen, i skogen eller mer allmänt i naturen.
De är klockor speciellt utformade för en manlig publik, med tanke på de väsentliga dimensionerna i fallet, soliditeten och robustheten.
Nautica klockor, helt från italiensk design, är utrustade med kvartsrörelse och är tillgängliga, efter eget val, både automatiska och kronografer. båda fallen är vattenbeständiga upp till högst 200 m (det beror på den speciella modellen).
Företaget Italjapan, bland de största grossistklockorna, med sin sökbara online katalog, erbjuder många modeller märke Nautica, du kommer bli bortskämd för val.
Previa registrazione della vostra azienda, ger dig tillgång till premiären för att ta del av dina uppgifter, och du kan göra det enklare för dig.
När du registrerar ditt företag får du tillgång till överkomliga priser, utnyttja de rabatter som endast är reserverade för företag.