Showing all 2 results

Grossist klockor Lorus

Det populära varumärket Lorus lanserades för första gången på marknaden 1982, av Seiko Watch Corporation.
Lorus klocklinjen är i grund och botten utformad med ett speciellt syfte: att skapa klockor till överkomliga priser än Seiko och Pulsar, utan att behöva ge upp stil, kvalitet och teknik. Av denna anledning, Lorus klockor saknar inte alla innovationer de senaste åren har gjort Seiko Group prestigefyllda.
Även om klockor som kan köpas till lägre priser jämfört med marknadsgenomsnittet av klockor, måste man säga att de uppfyller alla smaker och krav (finns i klassisk version, digitalt eller barns versioner).
Lorus klockor samlar sig väldigt olika från varandra, både i design och pris.
För kvinnors samling erbjuder Lorus till exempel modeller i neutrala färger och klassiska stilar, perfekt för vardagligt bruk, eftersom de lätt matchar alla outfit eller smycken, vare sig de är guldfärgade eller silver. Vissa modeller har ett läderband, andra ett rostfritt stålband.
För män erbjuder Lorus modeller i kronografversionen (som är särskilt sportig), i klassiska eller digitala versioner. När det gäller remsor är dessa alternativt läder med krokodil eller stålutskrift (en eller två färger).
För barn producerar Lorus klockor med ratt som underlättar läsning av numren (tillgänglig med arabiska siffror eller digitalt format). För att säkerställa ett bättre motstånd mot remmarna, skapar moderhuset dessa klockor med silikonband, ett material som förutom att de är vattentäta, låter sig vara längre över åren.

Det är alltid möjligt att konsultera en räckvidd för att de ska vara intresserade av att vara intresserad av att göra det, men det är helt okej att det är helt klart att alla är lediga och alla måste vara registrerade på webben. “”
För att söka i respektive tekniska datablad över modeller som intresserar dig och, viktigast av allt, hela prislistan för grossistförsäljning med reserverade rabatter, måste du registrera dig på vår hemsida.