Showing all 9 results

Grossist klockor HEAD

I ett försök att diversifiera vad som erbjuds och att tillåta kunder att välja bland ett brett sortiment av märken i vår online katalog hittar du HEAD klockorna, liksom många andra framgångsrika varumärken, till mycket överkomliga och fördelaktiga grossistpriser.
HEAD, ett emblemmärke inom sportssektorn, ledande inom produktion och försäljning av sportutrustning, lanserade nyligen en helt ny linje dedikerad till klockor och det är utformat både för dem som bara är förtjust i sport och för dem som utövar sport professionellt .
Det nya projektet som lanserades av HEAD skapades av två huvudorsaker: att konfrontera den nuvarande och konkurrenskraftiga världsmarknaden med sina ledande jätte klocktillverkare och erbjuda idrottsmän och sportentusiaster möjlighet att ha en klocka “”designad för sport”” “”, högpresterande och funktionell.
Sammantaget består hela linjen av 10 olika modeller; Speciellt finns det 5 analoga och 5 digitala modeller.
Beroende på behov och användning kan du välja mellan digitala eller analoga modeller. Digitala modeller har en sportig stil och visar tydligt sofistikerad teknik; analoga modeller, samtidigt som de har en mycket mer klassisk stil, som passar alla typer av kläder, är också innovativa. Vissa klockor har fina träinsatser, eller placeras direkt i respektive stålarms plott eller direkt på ringen på ratten. Digitala modeller som passar alla typer av sport har olika, mycket användbara funktioner, särskilt för övervakning av träning: timer, stopur, stegmätare, höjdmätare, barometer och många andra.
Oavsett om det är analog eller digital, det som förenar alla HEAD-klockor är extrem ljushet, styrka och speciellt original design, sant mot varumärkets styrkor