Showing all 52 results

Grossist klockor Citizen

Citizen är en av de tre ledande klocktillverkarna i Japan och är ett väletablerat företag i urmakeriets historia. Det är ett mycket prestigefyllt varumärke som specialiserat sig på armbandsur utrustade med kvartsmekanism, vilket innebär att de är automatiska, och mycket exakta.
Alla Citizens klockor har mycket precis mekanik, men det som gör att det skiljer sig jämfört med andra klockor på marknaden, är eco-drive-tekniken. Eco-drive-tekniken gör det möjligt för klockan att fungera kontinuerligt utan att behöva byta ut batterier eller ladda upp dem. Klockan genererar sin energi genom både solljus och konstgjort ljus och detta gör det till en accessoar med en stark påverkan på miljön. Grundläggande för denna nya typ av teknik är effektreservmekanismen som gör att klockan kan fungera upp till sex månader, vid full laddning, utan att någonsin utsättas för ljus.
Företaget Citizen har, tack vare utvecklingen av den här nya tekniken, fått otaliga utmärkelser världen över för sitt bidrag till miljöskyddet. Den roll som Citizens klockor spelar inom klocktillverkningsscenariot är den som innovatör. Citizen har alltid bidragit till utvecklingen inom klocktillverkningsvärlden genom ett kontinuerligt forsknings- och utvecklingsarbete, och detta har placerat varumärket i spetsen för olika innovationer inom området. Tillförlitligheten hos driftsmekanismen är en perfekt kombination tillsammans med de enkla och starka linjerna hos klockmodellerna. Citizens klockmodeller lämpar sig för både män och kvinnor.
De är exklusiva, raffinerade och mycket mångsidiga klockor. Citizens klockor är accessoarer som förkroppsligar en design som är elegant och enkel på samma gång. De förkroppsligar en klassisk, städsegrön design som är perfekt hemma i den moderna världen. Genom dessa funktioner har Citizens klockor hamnat på den internationella scenen eftersom kollektionerna lämpar sig för alla: affärsmän, idrottare, fritid och eleganta kvinnor.